Slotenmaker snel
Slotenmaker snel
9,6
4.7/5

Buitengesloten in Rotterdam? Bel onze spoedservice!

Buitengesloten in Rotterdam

Buitengesloten in Rotterdam? Bel onze spoedservice!

Woont u net als ik in Rotterdam? Dan heeft u wellicht ook al eens de slotenmaker nodig gehad bij een slotprobleem. Ik had me vorige week aardig in de nesten gewerkt toen ik wilde gaan werken. Wat er gebeurde en hoe het probleem werd opgelost wil ik graag met u delen in deze blog zodat u weet hoe dit te voorkomen maar ook hoe u het kunt oplossen als u bent buitengesloten in Rotterdam.

Wat is er gebeurd?

Wat mij overkwam, was het volgende. Ik stond op het punt te gaan werken. Ik had natuurlijk haast om op pad te gaan en trok de voordeur achter me dicht. Op dat moment wist ik ook meteen dat de sleutels nog binnen lagen en was ik dus buitengesloten. Gelukkig was mijn buurman net de hond aan het uitlaten en zo vriendelijk mij daar binnen te laten. Helaas was er niemand met een reservesleutel in de buurt dus op aanraden van mijn buren heb ik, inmiddels voorzien van een lekker bakje koffie, de slotenmaker gebeld.

Slot laten openen en een sleutel bij laten maken

Wat een prima service want de monteur was er al binnen een half uur. De aardige man wist het slot voor me te openen zodat ik weer naar binnen kon om de sleutels te halen. Het kostte wat moeite maar het slot is geopend zonder dit te beschadigen zodat ik het nog gewoon met de originele sleutels kan gebruiken. De slotenmaker heeft meteen een reservesleutel bijgemaakt die ik bij de buren heb achtergelaten. Mocht ik me nog eens buitensluiten, dan kan ik die daar altijd gaan halen.

Laat altijd een sleutel bij een ander achter

Denkt u nu, dat gebeurt mij niet? Dan kan ik u vertellen dat ik dat ook dacht. Maar u zult niet de eerste en zeker niet de laatste zijn die het overkomt, geloof me. Daarom wil ik u het volgende advies geven. Zorg er om te beginnen altijd voor dat u een sleutel bij iemand die u vertrouwt achterlaat. Mocht u buitengesloten raken, dan kunt u daar terecht om de sleutel op te halen en uzelf binnen te laten. Meteen terugbrengen is aan te raden zodat u er nooit op mispakt. Bij meer mensen een reservesleutel achterlaten is ook slim.

Zorg dat u het nummer van de slotenmaker heeft

Zorg ook dat u altijd een telefoonnummer van de spoedservice van de slotenmaker in uw telefoon heeft staan. De spoedservice is 24/7 bereikbaar en kunt u dus echt altijd bellen als het nodig is. Een buitensluiting wordt altijd tot de spoedgevallen gerekend dus u kunt er zeker van zijn dat u snel geholpen wordt.

Let goed op dat u uw sleutels bij u heeft

Derde en laatste tip: haastige spoed is zelden goed. Buitensluiten: het gebeurt iedereen wel een keertje. Check daarom altijd eerst of u de sleutels bij u heeft voordat u de deur in het slot laat vallen. Hiermee voorkomt u veel problemen en kunt u altijd binnen. De slotenmaker helpt u uiteraard graag maar indien dit niet nodig is, is dat natuurlijk beter.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Deel dit bericht met je vrienden

© 2021 SlotenmakerSnel. Alle rechten voorbehouden.