Is het belangrijk om bij verhuizing uw sloten te veranderen?

slot vervangen

Waar moet je rekening mee houden?

  • Wellicht is er ooit een sleutel verloren die nooit is teruggevonden.
  • Bij verhuizing gaat het vaak om bestaande woningen met verouderde sloten.
  • Zijn de sleutels gekopieerd door de vorige bewoner?
  • Heeft de buurman misschien een sleutel van uw woning?

Het vervangen van de sloten als je verhuist bent geeft een veilig en goed gevoel. Ga je voor nieuwe sloten? Zorg er dan altijd voor dat je de investering in je nieuwe woning/pand maakt door voor goed veiligheidsbeslag te gaan. Een nieuw slot is altijd goed bij verhuizing. Echter staan nieuwe inbraaktechnieken zoals de kerntrek methode bekend om hun effectiviteit bij slecht beslag. Ook kun je gaan voor een cilinderslot met kerntrekbeveiliging. Als je advies nodig hebt over het vervangen van een slot bij een verhuizing kun je altijd Slotenmaker Snel bellen op 085 - 025 00 31.

Laat een reactie achter